Voorwaarden inname kleding

Voorwaarden inname kleding

 

Wil jij ook jouw kleding inbrengen?

Heel graag! Maak dan even een afspraak met ons. We maken graag tijd voor je om naar je items te kijken en de mogelijkheden te bespreken. Wanneer het om grote hoeveelheden gaat kunnen we ook de spullen bij jou thuis ophalen.

De items die we accepteren voor verkoop in de winkel administreren we en hiervan krijg jij per mail een innamelijst. Aan het einde van het seizoen betalen we jouw opgebouwde tegoed uit. Dit combineren we met de teruggave van de niet verkochte kleding en eventuele inname van nieuwe kleding.

Wat zijn de voorwaarden voor inname?

Voor onze klanten zijn we op zoek naar de pareltjes, daarom dient de kleding aan het volgende te voldoen:

  • Designer fashion (kleding, schoenen en accessoires, zie indicatie van de merken
    hieronder)
  • Maatrange loopt van 34 t/m 46
  • Eigentijds (recente collectie), schoon en schadevrij (geen ‘draagslijtage’, pillen, kerven etc.)
  • Kortom: jouw items zijn nagenoeg nieuw

Gezien de administratieve afhandeling geldt een minimum inname van 10 stuks.

Overige afspraken

Na het doorlopen van de goederen laten we weten welke items we innemen, gelieve de overige items daarna binnen 2 weken op te halen aangezien we beperkte ruimte hebben. De prijs van de items wordt bepaald door Nicole Vintage Fashion. Door onze jarenlange ervaring weten we wat de juiste vraagprijs is. Als inbrengende partij ontvang jij hier 40% van, wij zorgen vervolgens voor de afdracht van de BTW.

Kleding die we niet binnen een seizoen verkopen, haal je aan het einde van het seizoen zelf op (dit kun je uiteraard combineren met nieuwe inbreng). Het seizoen loopt van 1 februari tot 1 september en van 1 september tot 1 februari.

Haal je je kleding niet op binnen de afgesproken termijn? Dan vervalt je eigendomsrecht en doneren we de kleding aan een goed doel.

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw ingebrachte spullen, toch hebben we niet overal invloed op. We zijn niet aansprakelijk voor schade door diefstal, vermissing, beschadiging en brand- en/of waterschade. Inbrengen is volledig en altijd op eigen risico. Uitbetaling geschiedt alleen als een item daadwerkelijk verkocht is.

Welke merken worden geaccepteerd?

Gebleken is dat klanten echt op zoek zijn naar bepaalde merken, hier een kleine indicatie
van de merken waar wij happy van worden:

Iro, Isabel Marant (Étoile), Chloe, Max Mara, Anine Bing, Bash, Golden Goose, Dries van Noten, Zadig & Voltaire, Joseph, Vince, Acne, Missoni, Enes, Ganni, Paul & Joe (sister), By Malene Birger, Forte Forte, Masscob, Xirena, Bellerose, Les Coyotes de Paris, Rika, Chloe
Stora, Closed, Jerome Dreyfuss, Dorothee Schumacher, Dries van Noten, Prada, Céline, Hermes, Gucci, Chanel, YSL, Balenciaga

Kleding van H&M en Zara enz. wordt wel ingenomen, mits het er nog goed uitziet, en wanneer de rest van inbreng A merk is.

Twijfel je nog? Mail of bel en dan lopen we er samen door heen.